Anasayfa / Krediler / İhtiyaç Kredisi / Garanti Bankası Eğitim Kredisi

Garanti Bankası Eğitim Kredisi

Eğitim ihtiyaçlarınızı karşılamak amacıyla düşük faiz oranı ve 48 aya varan vade seçenekleriyle eğitim kredisi kullanmayı düşünüyorsanız ve bunun için tercihiniz Garanti Bankası’ndan yanaysa Garanti Eğitim Kredisi tam size göre. Cazip koşullarla tahsis edilen Garanti Bankası Eğitim Kredisi ile ilgili detayları aşağıda bulabilirsiniz.

Garanti Eğitim Kredisi Özellikleri

Garanti Bankası kredi ürünleri arasında özel bir yere sahip olan Garanti Eğitim Kredisi tüm eğitim kurumları için hazırlanmış olan bir kredidir. Bu kredi ile okul taksitlerini kolay bir şekilde ödeyebilmenin keyfini çıkarabilirsiniz. Garanti Bankası Eğitim Kredisi en az 3 ay en fazla 48 ay vade oranı ile tahsis edilmektedir. 15.000 TL Eğitim Kredisi’ni 48 ay vade ile kullandığınız takdirde aylık taksitleriniz 467,01 TL ve toplam geri ödemeniz gereken tutar ise 22.495 TL olacaktır. Garanti Bankası Eğitim Kredisi için kredi tahsis ücreti olarak 75 TL kesinti yapılmaktadır. Ayrıca 266,25 TL ise sigorta ve vergi dahil ücretler toplamı için kesilmektedir. Faiz oranı 1,48 iken yıllık maliyet oranı ise 23,8918 olmaktadır.

Garanti Eğitim Kredisi Başvurusu Nasıl Yapılır?

Garanti Bankası Eğitim Kredisi başvurusu yapmak son derece kolaydır. Bunun için Garanti Bankası’nın web sitesinde “Bireysel-Krediler-Bireysel İhtiyaç Kredisi-Diğer Kampanyalar-Eğitim Kredisi” adımlarını takip ederek açılan sayfada yer alan “Başvur” butonu tıklamanız ve istenilen bilgileri giriş yapmanız yeterlidir. Ayrıca Garanti Cep üzerinden “Başvurular-Kredi Başvurusu-İhtiyaç Kredisi Başvurusu” seçenekleriyle de Garanti Bankası Eğitim Kredisi müracaatınızı yapmanız mümkün.

Garanti Eğitim Kredisi İçin Gerekli Belgeler

Tüm Garanti Bankası kredi başvuruları için çeşitli belgeler istenmektedir. Bu belgeler Garanti Eğitim Kredisi için de geçerlidir. Ücretli çalışanlar bordro veya gelir yazısı sunmalı, emekliler ise emekli belgelerini vermelidirler. Şahıs şirketi sahiplerinden güncel vergi levhası ile yıllık gelir vergisi beyannamesi ve güncel işletme hesap özeti talep edilmektedir. Sermaye şirketi ortakları güncel vergi levhası ve yıllık kurumlar vergi beyannamesini temin etmelidir. Kira geliri sahiplerinden kira belgeleri istenmekte iken faiz geliri sahiplerinden ise başvuru tarihinden sonra alınmış faiz geliri belgesi talep edilmektedir.